Behandla ryggskott

Ryggskott och andra typer av ryggsmärtor drabbar de flesta någon gång under livet.

Behandla ryggskott

Ryggskott och andra typer av ryggsmärtor drabbar de flesta någon gång under livet.

Har du problem med ryggen eller ryggskott?

Ryggskott, eller lumbago, är ett av de vanligaste problemen som föranleder ett besök hos naprapat. Det drabbar nästan alla av oss någon gång under livet.
En intensiv smärta uppstår och oftast sker det när man inte förväntar sig att ryggen ska ta skada. Det kan vara i samband med ett lätt lyft och en samtidig rotation av bålen. Tunga lyft som t ex snöskottning, byta däck på bilen och liknande är också vanliga orsaker till akut smärta i ländryggen.
Vid ryggskott upplever man svårighet att sträcka på sig fullt ut, resa sig upp från sittande, huggsmärta kan finnas och likaså utstrålande smärta i säte och eller ben kan förekomma.
Smärtan kan komma från olika strukturer i ryggen och i det akuta skedet kan det vara svårt att skilja på om det är muskler, leder mellan kotorna eller diskarna som orsakar smärtan. En adekvat undersökning föregår alltid behandling.
I dagens samhälle ser vi att allt fler människor i pressade livssituationer oftare har problem med ryggsmärta.
Back-Pain

Om Micke Sandberg

Som naprapat i Eskilstuna gör jag allt för att hjälpa mina patienter tillbaka till en smärtfri vardag. Jag behandlar dig som tränar och är aktiv men även dig som valt att inte vara aktiv. Kanske kan jag få dig till att bli mer aktiv genom att behandla det som skapar smärta hos dig! Ont i ryggen, nacken, axlar, höfter, knän, hälsenor eller fötter, din naprapat i Eskilstuna finns här för dig!

Kontakta mig

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig!

Adress:
c/o Stiga Sports Padel Center,
Mått Johanssons Väg 50,
633 46 Eskilstuna

Telefon:

0734-13 88 64