Behandla din nackspärr

Är du stel i nacken? Ge musklerna möjligheten att slappna av.

Behandla din nackspärr

Är du stel i nacken? Ge musklerna möjligheten att slappna av.

Har du ont i nacken?

Nackspärr känner de flesta till. Det kan kännas som ont i nacken med karaktär av akuta huggsmärtor vid rörelse, och kan vara orsakat av statisk felbelastning eller av drag över nacken. Det är vanligt att man vaknar med nackspärr och då har man förmodligen haft en dålig sovställning under natten. Det gör ont när man rör på nacken och oftast är det värst åt ett håll. Spända muskler och inskränkt rörlighet i en eller flera leder i nacken är den vanligaste orsaken till
nackspärr.
Den mest akuta smärtan brukar avta inom några dagar, därefter ändrar ibland nackspärren karaktär och övergår i stelhet.
Som naprapat kan jag korta av tiden med smärta och stelhet genom massage, ledbehandling och streching samt råd om övningar du kan göra hemma. Innan behandling görs en ordentlig undersökning för att utesluta allvarligare tillstånd.
ont6

Om Micke Sandberg

Som naprapat i Eskilstuna gör jag allt för att hjälpa mina patienter tillbaka till en smärtfri vardag. Jag behandlar dig som tränar och är aktiv men även dig som valt att inte vara aktiv. Kanske kan jag få dig till att bli mer aktiv genom att behandla det som skapar smärta hos dig! Ont i ryggen, nacken, axlar, höfter, knän, hälsenor eller fötter, din naprapat i Eskilstuna finns här för dig!

Kontakta mig

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig!

Adress:
c/o Stiga Sports Padel Center,
Mått Johanssons Väg 50,
633 46 Eskilstuna

Telefon:

0734-13 88 64