Behandla din höftsmärta

Att få höftproblem är tyvärr inte särskilt ovanligt. Ta reda på vad som orsakar dina höftproblem.

Behandla din höftsmärta

Att få höftproblem är tyvärr inte särskilt ovanligt. Ta reda på vad som orsakar dina höftproblem.

Har du ont i höften?

Man kan få ont i höften av en mängd olika anledningar, och många gånger bottnar problemet inte ens i själva höften, utan kan bero på problem i andra delar av kroppen, som knän och fötter, bäcken/säte eller rygg.
Värk i höften kan bero på irriterad sätesmuskulatur där man då kan få en utstrålande smärta ner mot höft och ljumske. Det är vanligt att uppleva en stelhet och smärta på morgonen som släpper när man kommer igång och rör på sig.
Problem i höft/säte kan ha flera orsaker såsom svag muskulatur i området, ryggbesvär samt anatomiska förutsättningar. Symptomen kan visa sig som molande värk på utsidan av höften, svårighet att ligga på sidan samt smärta under eller efter aktivitet.
Förslitningsskador i höften – artros kommer ofta pga. åldersförändringar men kan också bero på genetiska förutsättningar eller ensidig belastning. Vanliga symptom är belastningssmärta, hälta och när det har gått långt även smärta i vila.
– Var kommer smärtan ifrån, rygg, säte, höftled?
– Vilovärk? Finns artros i släkten, andra leder som gör ont?
– Ont under eller bara efter aktivitet?
Jag som naprapat hjälper dig gärna att ta reda på varför du har ont!

Om Micke Sandberg

Som naprapat i Eskilstuna gör jag allt för att hjälpa mina patienter tillbaka till en smärtfri vardag. Jag behandlar dig som tränar och är aktiv men även dig som valt att inte vara aktiv. Kanske kan jag få dig till att bli mer aktiv genom att behandla det som skapar smärta hos dig! Ont i ryggen, nacken, axlar, höfter, knän, hälsenor eller fötter, din naprapat i Eskilstuna finns här för dig!

Kontakta mig

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig!

Adress:
c/o Stiga Sports Padel Center,
Mått Johanssons Väg 50,
633 46 Eskilstuna

Telefon:

0734-13 88 64