Regionavtal

Sen den 1 januari 2019 kan jag erbjuda naprapatbehandling via avtal med Region Sörmland, det gäller smärta från nacke, bröstrygg, ländrygg, axlar eller höfter.

Regionavtal

Sen den 1 januari 2019 kan jag erbjuda naprapatbehandling via avtal med Region Sörmland, det gäller smärta från nacke, bröstrygg, ländrygg, axlar eller höfter.

Du behöver inte ha en remiss för att få komma på behandling via Regionavtalet.
Det gäller för upp till 4 behandlingar per person och år och är i mån av plats.
Det är fyra besök totalt, du får alltså inte göra fyra besök hos kiropraktor eller annan naprapat i Södermanland och sen komma till mig för fler behandlingar under avtalet.
Från och med 1 januari 2020 gäller en patientavgift på 200 kr. Frikort gäller och personer under 20 år och över 85 år är befriade från patientavgift.
Det finns ingen garanti att du kan få en behandling via avtalet och väntetider på dessa tider är vanliga. Jag har en begränsad kvot per månad med regionbehandlingar, det sätter tyvärr en gräns för hur många patienter jag kan emot via avtalet.
Boka tid gör du på 0734-13 88 64, lämna ett meddelande så ringer jag tillbaka så fort jag kan.

Om Micke Sandberg

Som naprapat i Eskilstuna gör jag allt för att hjälpa mina patienter tillbaka till en smärtfri vardag. Jag behandlar dig som tränar och är aktiv men även dig som valt att inte vara aktiv. Kanske kan jag få dig till att bli mer aktiv genom att behandla det som skapar smärta hos dig! Ont i ryggen, nacken, axlar, höfter, knän, hälsenor eller fötter, din naprapat i Eskilstuna finns här för dig!

Kontakta mig

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig!

Adress:
c/o Stiga Sports Padel Center,
Mått Johanssons Väg 50,
633 46 Eskilstuna

Telefon:

0734-13 88 64