Smärta i hälsenan

Låt mig ta hand om din ömmande hälsena!

Smärta i hälsenan

Låt mig ta hand om din ömmande hälsena!

Hälsenesmärta

Smärta i hälsenan är relativt vanligt hos idrottare och motionärer på olika nivåer. Det beror ofta på en långvarig överbelastning av vadmusklerna som ger påverkan ner i hälsenan.
Det vanliga är att det gör ont under aktivitet men det kan också smärta efter aktivitet. Stelhet och smärta under de första stegen på morgonen är vanligt och man kan även känna en smärtande knöl på hälsenan.
Den senaste forskningen verkar tyda på att det är viktigt att ta hand om en smärtande och förtjockad hälsena pga. eventuell ökad risk för hälseneruptur.
Jag undersöker din hälsena med diagnostiskt ultraljud för att på så sätt ställa en säkrare diagnos. Behandling sker med stötvåg eller Indiba samt att vi går igenom rehabövningar.
– Endast ont under aktivitet?
– Ont efter aktivitet?
– Ont hela tiden?
– Smärtande förtjockning på senan?
– Stelt och ont på morgonen innan du har kommit igång?
– Antiinflammatoriska tabletter funkar inte för det är ingen inflammation!

Om Micke Sandberg

Som naprapat i Eskilstuna gör jag allt för att hjälpa mina patienter tillbaka till en smärtfri vardag. Jag behandlar dig som tränar och är aktiv men även dig som valt att inte vara aktiv. Kanske kan jag få dig till att bli mer aktiv genom att behandla det som skapar smärta hos dig! Ont i ryggen, nacken, axlar, höfter, knän, hälsenor eller fötter, din naprapat i Eskilstuna finns här för dig!

Kontakta mig

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till mig!

Adress:
c/o Stiga Sports Padel Center,
Mått Johanssons Väg 50,
633 46 Eskilstuna

Telefon:

0734-13 88 64